Belægning

Alt inden for belægning!

Skal du have anlagt en ny indkørsel? Handler dit projekt om nye stier i haven eller en terrasse? Eller sidder du i en kommune, en boligforening eller en virksomhed med ansvar for anlæg af en parkeringsplads, et torv, fortove, stisystemer eller lignende?

S.H. Brolægning leverer alt inden for belægningsarbejde og brolægning.

Den nye indkørsel eller stenterrasse skal anlægges, så den ikke bare er flot og stabil, når vi afleverer projektet til dig, men også i mange år frem i tiden.

Det gælder også parkeringspladsen ved boligforeningen, stisystemet i parken, fortovet ved de nye udstykninger og terrasserne ved en stribe nye rækkehuse.

Vi er fagnørder og ved, hvad vi har med at gøre.

Vi udfører arbejdet professionelt med grundigt forarbejde og baseret på viden om materialernes og anlægsmetodernes forskellige bæreevne. Der er fordele og ulemper ved forskellige løsninger. Vi informerer dig grundigt, så du kan træffe de rigtige valg for dig.

Uanset om du er privat boligejer eller erhvervskunde, er du velkommen til at henvende dig til os med din opgave. Vi gør altid vores bedste og giver dig god vejledning og sparring til dit projekt

Ingen opgave er for lille eller for stor. Vi har kompetencerne og erfaringen til også at løse din opgave.

Kontakt os med det samme – så finder vi en løsning sammen!

Vi tilbyder

R

Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus

R

Brolægning med brosten og kantsten

R

Stenterrasser, havegange og stier
Indkørsler

R

Opbygning af støttemure

R

Understøbning af fundament

R

Jord-, beton- og gravearbejde

R

Anlægsarbejde af parkeringspladser, bytorve, fortove, pladser og stisystemer

Brug for en Brolægger?

Ring på : 25 72 12 19

 

Har du lyst til at samarbejde med S.H Brolægning?

Hvis du kunne tænke dig at få hjælp fra S.H Brolægning så tøv ikke med at kontakte os. Alt, du behøver at gøre, er at udfylde vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan. Du finder os i Sorø, og herfra kører vi til kunder på hele Sjælland

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ring til os

Østergade 6

4180 Sorø