Profil

Brolægning på Sjælland

S.H. Brolægning ejes og drives af brolægger Said Hosseini, som har mere end 10 års erfaring og ekspertise inden for branchen. Virksomheden blev til i 2019 med et ønske om under eget navn at levere topprofessionel brolægning og belægning til både private kunder og erhvervskunder på Sjælland..

Private kunder og erhvervskunder

Vi henvender os til private husejere, som ønsker anlægsarbejde omkring huset eller i haven. Det kan være anlæg af stenterrasser, stier og gange i haven og omkring huset, samt ny indkørsel.

Vi henvender os også til erhvervskunder, såsom boligforeninger, virksomheder og kommuner, m.fl. der har anlægsopgaver inden for brolægning og belægning. Det kan f.eks. være i forbindelse med anlæg af fortove i nye udstykninger, stisystemer i parker, pladser og bytorve og ikke mindst parkeringspladser i boligområder.

Vi yder altid vores bedste

Uanset størrelsen på dit projekt, så yder vi altid god vejledning og gør vores bedste. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i udførelsen af vores arbejde. Hver dag bringer nye spændende opgaver, og vores tilgang er, at hver eneste opgave skal løses med omhu og respekt for kundens ønsker, forventninger og opsparede penge.

Kontakt os endelig, hvis du har en opgave inden for brolægning og belægning, som du vil have løst professionelt!

Said  Hosseini

Said Hosseini

Indehaver af S.H Brolægning

Vi tilbyder

R

Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus

R

Brolægning med brosten og kantsten

R

Stenterrasser, havegange og stier
Indkørsler

R

Opbygning af støttemure

R

Understøbning af fundament

R

Jord-, beton- og gravearbejde

R

Anlægsarbejde af parkeringspladser, bytorve, fortove, pladser og stisystemer

Brug for en Brolægger?

Ring på : 25 72 12 19

 

Har du lyst til at samarbejde med S.H Brolægning?

Hvis du kunne tænke dig at få hjælp fra S.H Brolægning så tøv ikke med at kontakte os. Alt, du behøver at gøre, er at udfylde vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan. Du finder os i Sorø, og herfra kører vi til kunder på hele Sjælland

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ring til os

Østergade 6

4180 Sorø