Stenterrasser

Er det tid til en ny lækker terrasse, så du kan nyde solen på dine egne enemærker i sommerhalvåret?

S.H. Brolægning anlægger din terrasse, så den lever op til dine forventninger og indfrier alle dine krav og ønsker.

Der er mange muligheder, og alt kan lade sig gøre. Hvis du har et billede af en løsning, du kunne tænke dig, så tager vi udgangspunkt i det. Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge, så giver vi dig god sparring og masser af idéer.

Vi vejleder dig både om de forskellige fliser og sten, og mulighederne for at skabe et unikt udtryk i anlægsarbejdet. Det kan f.eks. være i form af særlige mønstre i lægningen af stenene eller i valget af farver, formen på terrassen, valg af kantsten, kombinationen af sten, mv.

Af sten vælger de fleste betonsten, som er den billigste løsning, men det er også populært at kombinere betonfliserne med forskellige sten, såsom chaussésten af granit, pigsten i små eller store størrelser, eller andre former for belægning som skærver, mv.

Måske har du særlige ønsker, som skal tænkes ind i løsningen? Det kan være et indbygget bålsted, eller opbygning af en eller flere støttemure omkring terrassen. Vi tager alt med i betragtning, så du får lige præcis den terrasse, du drømmer om.

I tilknytning til din terrasse laver vi naturligvis også havestier og gange omkring huset, samt stentrapper og støttemure, hvis der er tale om kuperet terræn.

Ring til S.H. Brolægning, hvis du skal have anlagt en terrasse. Så sætter vi en aftale i kalenderen, hvor vi kan komme ud og se på dit projekt. Vi glæder os altid til at møde nye, såvel som gamle kunder, og til at høre om en ny og spændende opgave.

Vi tilbyder

R

Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus

R

Brolægning med brosten og kantsten

R

Stenterrasser, havegange og stier
Indkørsler

R

Opbygning af støttemure

R

Understøbning af fundament

R

Jord-, beton- og gravearbejde

R

Anlægsarbejde af parkeringspladser, bytorve, fortove, pladser og stisystemer

Brug for en Brolægger?

Ring på : 25 72 12 19

 

Har du lyst til at samarbejde med S.H Brolægning?

Hvis du kunne tænke dig at få hjælp fra S.H Brolægning så tøv ikke med at kontakte os. Alt, du behøver at gøre, er at udfylde vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan. Du finder os i Sorø, og herfra kører vi til kunder på hele Sjælland

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ring til os

Østergade 6

4180 Sorø