Støttemure

Hvem skal bygge dine støttemure i haven og omkring dit hus?

 

S.H. Brolægning påtager sig gerne opgaven! Så er du sikker på en holdbar og professionel løsning.

Hvis din have og grund er bare den mindste smule kuperet, kan du have stor gavn og glæde af støttemure. Med solide støttemure holder du jorden på plads og skaber samtidig struktur og sammenhæng i din have.

Niveauforskelle giver spændende muligheder på flere planer. Støttemure ser flotte ud, når de bryder med det grønne og giver en klar afgrænsning af havens forskellige rum. Støttemure med plantesten giver oplagte muligheder for flotte blomsterløsninger. En høj støttemur kan også være med til at skabe læ omkring en lavtliggende terrasse.

Mulighederne er mange og der findes et utal af forskellige sten og produkter. Vi har overblikket og erfaringen, så vi kan vejlede dig bedst muligt i forhold til dit konkrete projekt. Der er altid flere muligheder, så i vores snak med dig handler det om at spore os ind på, hvad du foretrækker og ønsker.

Vi bygger naturligvis også støttemure for erhvervskunder. Det kan være i forbindelse med din egen virksomheds arealer. Det kan også være, at du er entreprenør, så vi træder ind som underleverandør i det projekt, du leverer til en kunde.

Kontakt os i dag, hvis du skal have anlagt en eller flere støttemure. Professionel assistance er på vej!

Vi tilbyder

R

Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus

R

Brolægning med brosten og kantsten

R

Stenterrasser, havegange og stier
Indkørsler

R

Opbygning af støttemure

R

Understøbning af fundament

R

Jord-, beton- og gravearbejde

R

Anlægsarbejde af parkeringspladser, bytorve, fortove, pladser og stisystemer

Brug for en Brolægger?

Ring på : 25 72 12 19

 

Har du lyst til at samarbejde med S.H Brolægning?

Hvis du kunne tænke dig at få hjælp fra S.H Brolægning så tøv ikke med at kontakte os. Alt, du behøver at gøre, er at udfylde vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan. Du finder os i Sorø, og herfra kører vi til kunder på hele Sjælland

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ring til os

Østergade 6

4180 Sorø